Gebiedsmarketingcampagne PUUUR Midden-Delfland is een gezamenlijk initiatief van ondernemers, gebiedsorganisaties en de gemeente Midden-Delfland. Samen zetten we Midden-Delfland op de kaart bij de omringende steden als gastvriendelijk gebied met een breed aanbod aan ontspanning, streekproducten en recreatie dichtbij de stad.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen over PUUUR Midden-Delfland, de campagne of deze website? U bereikt het ontwikkelteam* via het contactformulier.

Lid worden?
Ondernemers en gebiedsorganisaties kunnen participeren in gezamenlijke marketing vanuit PUUUR Midden-Delfland. Interesse? Bezoek dan de pagina voor ondernemers, we komen graag met u in contact.

Lidmaatschap en gebruik van campagnematerialen
Het gebruik en de toepassing van het logo, beeldmerk, teksten, de naam en alle denkbare andere uitingen van PUUUR Midden-Delfland is exclusief voorbehouden aan de initiatiefnemers en de gemeente Midden-Delfland. Derden kunnen – alleen na acceptatie van hun formele inschrijving en tegen betaling – participeren in de vorm van een lidmaatschap van de gebiedsmarketingorganisatie. Deelnemers krijgen de beschikking over een professionele Toolkit met onder andere het logo en andere campagnematerialen.

Deze website
Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Vragen of opmerkingen over de inhoud of verzoeken voor aanpassing / wijziging dient u in via het contactformulier. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

*Het ontwikkelteam bestaat uit:
Bas van den Berg – Hoeve Ackerdijk
Dirk van den Berg – ANV Vockestaert
Annelou van Kleef – Annelou.nl Communicatie / Farm I See
Eugénie Klok & Kayleigh Hendriks – Gemeente Midden-Delfland
Jos van der Knaap – Koffiehuis De Hooiberg
Marja Koster – B&B Het Rechthuis van Zouteveen
Corné van Leeuwen – Delflandse Vleesmeesters / LTO Delflands Groen
Wil de Vette – Hoeve Bouwlust
Martin Visser – Midden-Delflandvereniging / Bezoekerscentrum Midden-Delfland

Persinformatie
Voor vertegenwoordigers van de pers is persinformatie en beeldmateriaal op aanvraag beschikbaar. Materialen mogen alleen met uitdrukkelijke toestemming toegepast worden voor die uitingen waarvoor zij beschikbaar zijn gesteld. Bronvermelding is een voorwaarde. Voor persinformatie neemt u direct contact op met Annelou van Kleef via +31–6 20 07 56 17.

Contact

Heeft u vragen over PUUUR Midden-Delfland, de campagne of deze website? U bereikt het ontwikkelteam Gebiedsmarketing via onderstaand contactformulier.

Meer informatie over de organisatie
Meer informatie voor pers